

## 太原市 2019~2020 学年第一学期高二年级期末考试

#### 英语试卷

# 第1卷(共65分)

第二部分 阅读理解(共两节,满分30分)

第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)

阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。答案写在答题卡上。注意:C篇

## 分 A、B 两种题型, A(易)题型为客观题, B(难)题型为主观题。

#### Α

According to the notice from the government, our school will close and your child can stay at home if it snows in order to avoid the traffic inconvenience and possible danger. But Snow Day is not a homework-free holiday. We will call it Snow Learning Day.

Snow Learning Day is a time for students to continue learning at home when they miss a day of regular school study. Students will have the opportunity for skill improvement through computer or paper worksheets.

We will send home a packet with each student that contains work for Snow Learning. Please sign your name in the following activity boxes when you make sure your child completes for each Snow Learning Day we have. Your child needs to return this sheet and all completed work to Mr.Turner within 5 days after they return to school.

# **ACTIVITY BOX ON SNOW LEARNING DAY**

·Create a 15-song play list from the	·Write a biography of your favorite writer.			
1970s,1980s or 1990s that you think your	Explore important details about their life,			
parents would have listened to growing up.	their works and writing style.			
Include the song title and the artist.				
·Think of a fictional book you have read	·Write a step-by-step guide that explains in			
recently. Write a new ending to that book.	detail how to prepare and cook a meal that			
Minimum one page.	yo <mark>u made</mark> on your snow day.			

- 16. What is Snow Learning Day according to paragraph 1?
  - A. It is a school festival.
  - B. It is a computer program.
  - C. It is a school-free day with homework.



- D. It is a wintertime safety training activity.
- 17. Which of the following is the students, homework on Snow Learning Day?

A. Learning 15 old songs.

B. Writing a cooking guide.

C. Exploring a fictional book.

D. Interviewing a writer.

18. Who is this letter written for?

A. Government.

B. Teachers.

C. Parents.

D. Students.

## 【答案与解析】

16.C

解析:细节理解题,由第一段 our school will close and your child can stay at home 和 But Snow Day is not a homework-free holiday. 可知, Snow Learning Day 是不需要去学校但是要在家学习的。

17.B

解析:细节理解题,由题干可以定位到文中表格处的四项任务,第一个是列音乐单子并不是学习,排除 A,第二个写作者传记,不是采访,排除 D,第三个是给书写一个新的结尾,不是探索。排除 C,最后一个就是写一个做饭步骤指南,符合 B。

18.C

解析:推断题,文章第一段和第三段多次提到 your child ,可以推断出,这篇文章受众群体是学生的家长,故选 parents

总评:

A 篇阅读整体简单,只要细心回原文找好定位就行。其中,18 题是易错题,需要根据原文关键字眼稍加推理,可能会没有认真读原文错选 D. Student。

В

Google Street View is certainly a handy feature. You can get a look at a hotel you're planning to book to see what kind of area it's in. You can also tell if it looks like it's worth the money by the clear pictures. You can scan around a place you've never been to before to see where to park and plan accordingly. So how does Google Street View have pictures, for that matter?

The primary way they get their photos is with their Google Street View cars, which have special cameras that take photographs as they drive down public streets. Once the photographs have been taken, they immediately use computer processing to make them ready for use on Google Maps. The image-processing technology stick the photos to create the seamless(无缝的)360-degree images that you'll see on Street View.

Contributions from people can help keep Street View images updated. If there's a tiny country that doesn't have Google Street View cars, or a very geographically remote location where cars wouldn't be available, Google can use images from its volunteers. Volunteers like Herve Andrieu, an enthusiastic



Google local guide and editor of googlemaps, guru have 67,000 photos on Google Maps.

In addition, Google also has a couple of other types of vehicles better equipped to handle rough land than cars. There are trolleys, snowmobiles, and three-wheelers, as well as a Street View Trekker. This portable equipment allows people to bring the camera with them to get images that cars never could.

- 19. What is the text mainly about?
  - A. The advantages of Google Street View.
  - B. The ways for Google Street View to get pictures.
  - C. The portable equipment for Google Street View.
  - D. The technology of making 360-degree Google images.
- 20. What contributes most photos to Google Street View?
  - A. Volunteers.

- B. Map editors.
- C. Portable equipment.
- D. Google Street View cars.
- 21. Where is the text probably taken from?
  - A. A tech website.

- B. A travel guide.
- C. A fashion magazine.
- D. An app advertisement.

#### 【答案与解析】

## 19. 答案: B

解析:主旨大意题,难度小。根据文章首段尾句 "So how does Google Street View have pictures, for that matter?" 可知本文主要讲解 Google Street View 形成图片的方式,故选 B.

## 20.答案: D

解析:细节理解题,难度小。根据文章第二段第一句 "The primary way they get their photos is with their Google Street View cars, which have special cameras that take photographs as they drive down public streets." 可知形成图片的主要方式是依靠 Google Street View cars.故选 D。本题主要考察 primary 的意思。

#### 21 答案: A

解析:文章出处题,难度中等。全文主要介绍 Google Street View 利用一些科技手段形成图片的方式,所以可推测出文章出自一个科技网站,故选 A。

总评:本篇阅读题目总体难度较小,易错题为21题,学生可能误选D,认为文章是有关Google Street View 这个应用软件的内容,但根据文章大意可知本文主要讲解Google Street View 利用一些科技手段形成图片的方式,所以文章最可能出自科技网站,而不是应用广告。



The day I heard that Rainbow Bookstore was closing after 50 years of business, I was heartbroken. The bookstore, which was a landmark in the neighborhood, was a place where anyone could drop in and read books.

When I hurried to the store, I saw that the books were already packed into boxes. I had a long chat with Casey, the store's elderly owner. Sighing deeply, he told me how it was becoming difficult to run his bookstore. Most young people preferred reading e-books on tablets and more customers were attracted by low price of online stores. I tried to think of some words to comfort him, but I knew Rainbow Bookstore couldn't stay in business much longer.

A few months later, I was back in the neighborhood during my spring break and was surprised to see that the bookstore was still there and opened for business. Its old brick walls hadn't been decorated, but inside it was like a different world.

I was told that the community had decided to work together on a program to save Rainbow Bookstore. The program was led by Jennifer Oakley, a saleswoman who had grown up in the neighbourhood and who had now taken over the bookstore from Casey. Under Jennifer's leadership, the bookstore was being turned into a place for literature-loving members of the community to get together. It had a cafe selling food and there were now more community events such as book readings, poetry reciting and even jazz concerts and movie nights, where people could gather to share an experience that couldn't be downloaded online.

I also met old Casey, who was looking up at readers' comments that kept **popping up** on the screen. "I remember readers' comments used to appear on a big board here. " I pointed at the corner. Casey smiled," Well, as you can see, business knowledge combined with creativity has brought my old bookstore into the 2lst century! I' m so pleased to see that everything I wanted to offer to the community is still here.

(以下是 A 种题型)

- 22. Why did Rainbow Bookstore face closedown?
- A. Because it had a long history.
- B. Because people no longer loved reading.
- C. Because it was affected by e-books and online stores.
- D .Because there were fewer residents in the neighborhood.
- 23. What made Rainbow Bookstore survive?
- A. New books.
- B. Lower price.
- C. Inside decorations.
- D. Creative management.



- 24. Which of the following best explains "popping up" underlined in the last paragraph?
- A. Flashing up. B. Looking up.
- C. Putting down.
- D. Handing in.

- 25. What can we infer from the text?
- A. Jennifer's books couldn't be downloaded online.
- B.Casey couldn't accept the new style of the bookstore.
- C.Many bookstores will have success in the 21st century.
- D.The new bookstore creates a literary bond between readers.

# 【答案及解析】

## 22.答案为 C。

解析:细节理解题,由文中第二段 "Most young people preferred reading e-books on tablets and more customers were attracted by low price of online stores." 句意可得书店面临关门的原因答案为 C。 23.答案为 D。

解析:细节理解题,由文中 "Business knowledge combined with creativity has brought my old bookstore into the 2lst century!" 可得是因为 Jennifer 有创意的管理使得书店焕发新生。

#### 24.答案为 A。

解析:词义猜测题, Popping up on the screen 意为出现/闪现在屏幕上, 只有 A 选项 flash up 有这层意思。B 为仰望, 查阅; C 表示镇压,制止; D 表示上交。

## 25.答案为 D。

解析:逻辑推理题,由第四段中 "Under Jennifer's leadership, the bookstore was being turned into a place for literature-loving members of the community to get together." 可知答案为 D

总评:此篇难度中等,基本答案都可以从原文中找出。易错题为 25 题。不过根据原文信息可以把 AB 排除, C 项过度理解,属于原文中不曾提到的内容,排除法可以得出答案。

## (以下是 B 种题型)

- 22. How did the author feel at the news that the Rainbow Bookstore was closing?
- 23. What made it difficult to run the bookstore?
- 24. What activities can people enjoy in the new bookstore?
- 25. What did Casey think made the bookstore come to life?

#### 【答案及解析】

22. The author was heartbroken hearing the news.

由文中第一段第一句 "The day I heard that Rainbow Bookstore was closing after 50 years of business, I was heartbroken." 可得作文听到消息是痛心的。



23. Most people prefer reading e - books and the book price is lower in online stores.

由文中第二段 "Most young people preferred reading e-books on tablets and more customers were attracted by low price of online stores"可得因为大多数人喜欢读电子书,而且网店书比实体店便宜,所以书 店经营困难。

24.People can enjoy food and sharing experiences by joining community events.

由文中第四段 "It had a cafe selling food and there were now more community events such as book readings, poetry reciting and even jazz concerts and movie nights, where people could gather to share an experience that couldn't be downloaded online"可得答案。

25.To change the old store to a place for literature - loving members to gather together.

由文中第四段 "Under Jennifer's leadership, the bookstore was being turned into a place for literature-loving members of the community to get together." 可得答案。

第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项答案写在答题卡
上。
House fires cause many deaths each year. 26So, it's important to teach them that fire is a
tool, not a toy. Kids must understand that they' d better not play with fire. You should keep matches
and lighters out of their reach.
A smoke alarm greatly reduces your chances of being hurt in a fire, especially when you are in your
dream. 27 Also, you ought to have two plans for getting out of your house if there is a fire and
practice these plans in the dark with your family.
A smoke alarm warns you of the danger. When you hear it, take action immediately. When you
come to a closed door, check it with the back of your hand. If it feels hot, there may be smoke or fire
behind the door, so take care.28, call the fire department from a neighbor's house. If a family
member or a pet is caught inside, you shouldn' t go back in. Firemen know how to perform rescues
safely.
29 Change the batteries at least once a year. You should use the test button each month to
see if the alarm and batteries are still working. A smoke alarm lasts about ten years. You ought to
change it even if it seems to be working. Every year the fire and rescue service is called to over 600,000
fires, which result in over 800 deaths and over 17,000 injuries. 30

- A. Once you are out of your house
- B. Make sure of working hours of fire fighters
- C. A large number of these fires are set by kids



- D. Although your friends know how to put out fire
- E. So you should have a smoke alarm outside your bedroom
- F. But remember the alarm can work only if it has enough power
- G. Actually most of them can be avoided with working smoke alarms.

#### 【答案及解析】

#### **CEAFG**

### 解析:

本篇文章第一段介绍了住宅火灾的引发和注意事项。第二、三段主要说了烟雾报警器在预防住宅火灾,降低火灾所造成危害的作用。最后一段为烟雾报警器的注意事项。

26 题在段中,需要考虑结合空前"House fires..."和空后"So, it's important to teach them that ..."。 C 选项"A large number of these fires are set by kids"中 these fire 指代空前 house fires,空后 them 指代选项中 kids,且构成因果逻辑关系。本题需要注意代词指代和逻辑关系词。

27 题也在段中,前文说烟雾报警器能降低火灾危害,尤其当梦中发生的火灾。dream 与 E 选项中 bedroom 构成同词场词,而且选项中"So...have a smoke alarm..."与前文构成因果逻辑关系。

28 题也在段中,空前讲火灾中若被关在房子里,开门逃离的时候要注意。空后 "call the fire department from a neighbor's house"说明已逃离火灾发生的住宅。A 选项 "Once you are out of your house"中的 "out of your house"与 "neighbor's house"构成顺承逻辑关系。

29 题在段首,所以要根据后文选择,空后讲保持烟雾报警器的电量很重要,选项 F "But remember the alarm can work only if it has enough power"中 "power"与 "batteries"构成同词场词。

30 题在段尾,是对前文的一个总结,前文主要在说住宅火灾多发,造成多例死伤,而烟雾报警器可以帮助避免火灾发生,预防危害。故选 G "Actually most of them can be avoided with working smoke alarms"。

# 第三部分 完型填空 (共20小题;每小题1分.总分20分)

阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,答案写在答题卡上。

I was late for my flight. Sweating and out of brea	th, I qui	ckly m	ade my wa	ay to the <u>31</u>	<u> </u>	After
boarding. I greeted my <u>32</u> : a middle-aged woman	sitting a	t the v	vindow, an	d a little gir	l sittin	g on
the aisle(过道)seat. I took my place <u>33</u> them. I bega	an <mark>a(n) <u>34</u></mark>	1	with the	<mark>littl</mark> e girl wh	o was	busy
her book. I asked her a few 36 questions,	such as l	her ag	e, hobbies,	<mark>, as w</mark> ell as l	her fav	orite
animal. I found it $37$ that such a young girl would	be trave	eling al	one, and I	decided to	38	her
to make sure she was okay.						

Suddenly, the plane began extreme turbulence (颠簸).The pilot told everyone to remain calm, because we met 39 weather.

Several times the plane made sharp downs and turns. Some people began 40 , and many



sitting restlessly (烦燥地)and praying. I was s	weating with each increasingly <u>4 l</u>	shake of the plane.
Meanwhile, the little girl was sitting 42	beside me in her seat. Her coloring	g book and crayons
were put away neatly, and her hands were o	almly resting on her legs. To my surpr	ise, she didn't seem
43 at all.		

Then, just as suddenly as it had begun, the turbulence 44 soon. The pilot came on a few minutes later to 45 for the uncomfortable ride and to announce that we would be 46 soon. As the plane began its descent (下降), I said to the little girl. "My girl, I have never met a 47 person in my life! Tell me, dear, how can you remain so calm while all of us adults were so 48? Looking me in the eye, she said, "My Father is the 49 , and He's Taking Me Home."

Yes. If we recognise the power of 50 , we will fear nothing.

		J	
31. A. taxi	B. plane	C. station	D. crowd
32. A. friends	B. passengers	C. neighbors	D. colleagues
33. A. in front of	B. across	C. behind	D. between
34. A. conversation	B. game	C. lesson	D. action
35. A. showing	B. picking	C. coloring	D. touching
36. A. special	B. general	C. serious	D. complex
37. A. strange	B. regular	C. ordinary	D. lovely
38. A. believe in	B. pay a visit to	C. keep up with	D. keep an eye on
39. A. warm	B. fine	C. rough	D. cool
40. A. laughing	B. fighting	C. running	D. crying
41. A. slight	B. comfortable	C. violent	D. normal
42. A. sincerely	B. quietly	C. curiously	D. nervously
43. A. worried	B. sleepy	C. interested	D. excited
44. A. ended	B. raised	C. crashed	D. lifted
45. A. apply	B. apologize	C. prepare	D. wait
46. A. landing	B. sinking	C. boarding	D. flying
47. A. prettier	B. younger	C. kinder	D. braver
48. A. optimistic	B. angry	C. strong	D. afraid
49. A. Winner	B. Pilot	C. Robot	D. Volunteer
50. A. standard	B. communication	C. belief	D. judgement
<u>-</u>			

## 【答案及解析】

BCDAC BADCD CBAAB ADDBC

31. 答案 B



名词辨析:通过首句的 flight 以及后文的 boarding,可知,作者是赶飞机,选 plane

- 32. 答案 C 名词词义辨析: passengers 是乘客, neighbors 是邻居, colleagues 是同事,根据空后的""可知, 飞机上的中年女性和小女孩是作者的"邻座", 所以选 C
- 33.答案 D 介词辨析,根据 42 空后的 "beside"可知,作者的座位是在中间,选 between
- 34 答案 A 名词辨析:conversation 对话,game 游戏,lesson 课程,action 动作,根据后文的"asked"可知,作者和小女孩进行了对话
- 35.答案 C 动词辨析:根据 42 空后的 "Her coloring book "可知,小女孩在忙着"涂色", color 是名词动词化的用法。
- 36.答案 B 形容词词义辨析: special 特殊的 general 一般的, serious 严肃的, complex 复杂的, 根据后文, 作者问的问题例如年龄, 爱好等都是比较常见的问题, 所以选 B
- 37.答案 A 形容词词义辨析:根据句意,一个小孩子独自坐飞机是不常见的,所以选 strange
- 38.答案 D 动词词组词义辨析: believe in 相信; pay a visit to 拜访; keep up with 跟上; keep an eye on 照看, 根据后文 make sure she was okay, 作者决定"照看"小女孩。
- 39.答案 C,形容词辨析,飞机颠簸,是因为遭遇到极端天气,选 "rough",困难的,极端的
- 40.答案 D, 动词词义辨析, 根据后文, 人们很烦躁并且祈祷可知, 此时人们应该是害怕的, 所以选 crying
- 41. 答案 C, slight 轻微的, comfortable 舒服的, violent 猛烈的, normal 正常的, 根据空前的 increasingly 可知, 飞机的颠簸愈加严重,选 C
- 42.答案 B 副词词义辨析, sincerely 真诚地, quietly 安静地; curiously 好奇地, nervously 紧张地, 根据后文的 neatly, calmly, 可知小女孩并不慌张, 所以选 quietly。
- 43.答案 A,形容词辨析,根据前一句对小女孩的描述,可知她根本不着急,选 worried
- 44.答案 A, 动词词义辨析, end 结束, raise 举起, 抚养, crash 崩溃, lift 举起, 本句是是说和突然开始颠簸一样, 颠簸突然就结束了, 所以选 ended
- 45.答案 B,动词词义辨析,apply 应用,apologize 道歉,prepare 准备,wait 等待颠簸结束,机长出来为带给乘客的害怕而感到"抱歉"
- 46.答案 A, 动词词义辨析, land 着陆, sink 沉没, board 登机, fly 飞行, 根据后文的"下降",可知飞机即将"着陆",选 A
- 47.答案 D, 形容词词义辨析, pretty 可爱的, young 年轻的, kind 善良的, brave 勇敢的, 根据句意, 作者是夸赞小女孩的"勇敢"
- 48.答案 D, 形容词词义辨析, optimistic 乐观的, angry 生气的, strong 强壮的, afraid 害怕的, 此空是用于形容飞机上的成年人的, 根据前文的描述, 颠簸时大家都很"害怕"选 D
- 49.答案 B,名词词义辨析,根据场景,后文是"take me home",可知小女孩的爸爸是飞行员,此题考查场景词的联想。
- 50.答案 C,名词词义辨析, standard 标准, communication 交流, belief 信念, judgement 判断,根据前文



小女孩坚信爸爸会带她回家,最后作者得出结论,只要相信,就不会害怕,所以选 belief。

总评:这是一篇记叙文,主要讲了作者在飞机上遇到一个小女孩,当飞机遇到颠簸时,小女孩能够沉着冷静, 丝毫不害怕,最后作者悟出一个道理,只要认识到信念的力量,就不会惧怕任何事情。

本文难度中等,易错题为35,同学们看不到复现,39题,不认识rough,46题,land用作动词表示着陆,不熟悉熟词生义。

## 第11卷(共35分)

## 第四部分 短文填空 (共10小题;每小题1分,满分10分)

阅读下面短文,在空白处填入1个恰当的单词或括号内单词的正确形式。答案写在题号后的横线上。

We all know that Mozart was one of the greatest classical 51(composer) of all time.
Scientists find the brain changes after 52(listen) to his music. It is called "The Mozart-effect" $\cdot$
Are you aware 53it? In 541990s many studies showed the music of Mozart could
make you become much 55(smart)! One famous study was conducted among college
students. When they listened to a certain piece of Mozart' s music for ten minutes, to 56.
(they)surprise, their IQ increased by 8-9 points. But further studies showed that it was not 57
(exact) true. For one thing, the students 58(test) on only one type of intelligence — spatial (空
间的) intelligence. For another, the improvements only lasted around 15 minutes. Anyway, 59.
is well known, music not only helps reduce pain, anxiety and stress, but also treats heart
diseases. So the next time you enjoy music, you are likely 60 ( get ) some health benefits.

## 【答案及解析】

- 51. composers 考查名词单复数。固定搭配 one of the+形容词最高级+名词复数
- 52. listening. 考查非谓语动词,介词 after 后加 doing 形式
- 53. of. 考察固定搭配 be aware of
- 54. the. 考查年代的表达方式, in the 1990s 表示 20 世纪 90 年代
- 55. smarter. 考查形容词比较级。空前有 much 提示,用形容词比较级的形式
- 56. their. 考察固定搭配 to one's surprise
- 57. exactly. 考查形容词副词转换,空格后面是形容词,修饰形容词,用副词
- 58. were tested 考查被动语态,根据句意可知,学生是被测试的,故用被动语态
- 59. as 考查非限制性定语从句连接词, as 意为"正如,正像"
- 60. to get 考查非谓语动词,固定搭配 be likely to do,故用 to get

总评:语篇填空整体难度较易。易错题为58空,可能会只考虑到主被动关系,而忽略时态的考察,认真读题即可准确判断时态为过去时。其余题目整体难度较低,只要仔细思考是不易出错的。



## 第五部分 写作(共两节,满分25分)

## 第一节 短文改错 (共10小题;每小题1分,满分10分)

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删减或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(A),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用(\)划掉。

修改:在错的词下両一横线.并在该词下面写出修改后的词。

注意: 1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处, 多者(从第 11 处起)不计分。

My school starts at 8:30 in the morning and ends at 3:00 in the afternoon. All the classes are interested. We don't need to do so many homework. Therefore, we have time to take part activities. For an example, we can read for one and a half hour and play sports for an hour every day. My school look like a big garden. There are kinds of flowers and trees around the teaching building. We can lie on the grass for a rest, or sat by the lake listening to music. Beside, the teachers here are kind and helpfully. They are not only our teachers but also our friends. What wonderful my school is!

#### 【答案及解析】

- 1. interested 改成 interesting,因为本句主语为 classes,指物。
- 2. many 改成 much, 因为 homework 为不可数名词。
- 3. part 后面添加 in , take part in 为固定搭配。
- 4. 去掉 an , for example 为固定搭配。
- 5. look 改成 looks,因为本句主语为 school,是单数。
- 6. hour 改成 hours, 一个半小时表达为 one and a half hours。
- 7. sat 改成 sit, 因为此处 or 前后并列动词 lie 和 sit, 且情态动词后面加动词原形。
- 8. Beside 改成 Besides, beside 意为在......旁边, besides 意为除......之外还有。
- 9. helpfully 改成 helpful,此处形容词做表语。
- 10. What 改成 How, wonderful 为副词,修饰副词用 how。

#### 第二节 书面表达(满分15分)

假定你是李华,最近班里转来一个美国的新同学 John,你发现他不适应新环境,显得有些孤独,作为班长,你决定给他写封信。内容包括:

- 1. 自我介绍;
- 2. 愿意做朋友;
- 3. 适应新环境的建议。

注意:1.词数 100 左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 Dear John,



V			
Yours,			
Yours, Li Hua			

分析:本篇书面表达考查的信件属于建议信,难度中等。此类信件学生比较熟悉,所以词汇短语等问题也不大,容易上手。

One possible version

Dear John,

I'm Li Hua, the monitor of our class. I'm sorry to hear that you are lonely in this new school. Now I'd like to offer you some suggestions.

To start with, it's normal for you to feel lonely, because you are living in an entirely new environment. What' s more, you'd better take an active part in class and after-school activities, which can help you make more friends. Don't be afraid to show people what you are really good at, because it's easier to make friends with those who share the same hobby. Last but not least, I'd like to be your friend and invite you to come to my home on weekends. My mother will be pleased to cook delicious food and you are sure to enjoy it.

I hope everything will be fine with you in the future.

Yours,

Li Hua